Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A tömeggyilkosságnál nincs job
  2007-04-16 20:29:59, hétfő
 
  A tömeggyilkosságnál nincs jobb üzlet!
2007-04-15. 23:32:18

Rengeteg könyv jelent meg az elmúlt idők tömeggyilkosságait bemutatva.

Elborzadva írnak a történészek a több mint 100 milliós nagyságrendû tömegpusztításról az amerikai kontinensen, és a kommunizmus, hasonló teljesítményiről. A tömegek legyilkolása révén jobban emlékszünk a hóhérokra, mint az áldozatokra, így ma egy makedón Alexander fokozó jelzővel lehet Nagy Sándor, és a Goelro terv keretében a milliós orosz paraszti tömegek elpusztítója az a Lenin elvtárs válhatott az egyiptomi fáraókkal egyenlővé, akit az agyament tömegek látogattak bebalzsamozott porhüvelyében.

A pénzisten imádói Ha-Shoah, vagy az idegenek nyelvén a holokauszt, az üzletek üzlete volt és részben az ma is. De változó időket élünk, és a katonai, az erőszakkal történő gyilkolás már kissé elavult, nem jó hatásfokkal mûködő üzletforma.

Ugyan, az erőszak még mindig egy egyszerû módja a tömegek másvilágra segítésének anyagi haszonból, komoly méretû modernizálásnak lehető tanúi, bizonyítván, hogy az emberi leleményesség lassan isteni szintet kezd elérni. Ma a ,,Nagy" - előjelû gyilkosokat felváltották a kutatólaboratóriumok közkatonái, a pénzvilág generálisai.

Ma már több becsületesebb kutató szerint több embert tesznek el hatalmas profit ellenében a tömeggyilkosságba tömörült kartell vezetői, mint az korai elődeik fegyverekkel a kézben képesek voltak elkövetni. És ami a legfontosabb, hogy már nem kell a gyilkosnak megölni az áldozatát, hiszen megteszi ezt helyette az áldozat és busásan fizet is szenvedéseiért és haláláért a bûnös nyerészkedőknek. Igen, a múlt és ezen század hihetetlen méreteket öltött környezeti okok révén elhalálozottakról írók, és főleg azokról, akiket simán megmérgeztek és megmérgeznek a profitéhes és emberi méltóságukból kivetkőzött nagyvállalati tömeggyilkosok!

Az elmúlt évtizedekben járványszerû méreteket öltött a rákos megbetegedések száma, annak ellenére, hogy ezek a betegségek a kevés számú vírusos okoktól eltekintve mûvi betegségként könyvelhetők el, főleg a mérgezett élelmiszerek fogyasztása révén. A mérgezett élelmiszerek forgalmazása több szempontból is igen jövedelmező. Elsősorban az élelmiszerből többet lehet gyártani, tovább lehet azt tárolni, olcsóbban lehet előállítani, és mivel az adalékanyagok révén függőségi viszonyt lehet a fogyasztó irányában elérni, a folyamatos értékesítést is szavatolni tudja az előállító.

De további előnyök is elérhetők, mint például a lassú halálhoz vezető úton, az egészségügy, a terápia, és itt a diétás szalonok, fogyasztószalonok, stb. is bevételhez jutnak. Nem véletlen, hogy az egészségügy szoros anyagi összefonódásban prosperál a betegségeket kiváltó cégek közös vállalkozásában, mint ahogy a magyar élelmiszerkereskedelem szemétimportjával egy időre esik a magyar körházreform, amely már előre készül a magyar tömeggyilkosság várható gigantikus profitbevételére.

Nem sok a gyermekét szerető szülő tudja, hogy az élet elé néző gyermekei akár az egészségesnek kikiáltott tehéntejjel már halálos mérget vesznek magukhoz, egy korai rákos megbetegedést invitálva ezzel. Hogy a tej mérgezett?

Nem csak a tej, de ha a tejet említettem elsősorban, tehát vizsgáljuk meg a gyilkosok fegyvereit.

Az egyik ilyen fegyvert nem atombombának, vagy golyószórónak nevezzük, hanem ártatlannak tûnő nevén recombinant Bovine Growth Hormonnak (rBGH), amely egy szarvasmarha növekedési hormon az amerikai Monsanto kémiai cég termékeként.

Monsanto hírhedt termékei közül ismerjük az úgynevezett Orange Agent nevû lombtalanitó vegyszert, amelyet az amerikai hadsereg a vietnami háborúban a dzsungel fölött permetezett. Monsanto kutatói jól tudták, hogy a vegyszer dioxint tartalmaz (ezzel mérgezték meg Juscsenkót, ha jól emlékszünk) és a permetezése emberáldozatokkal jár, amely kimeríti a kémiai hadviselést, ellenkezvén a Geneva Konvencióban megállapodott normákkal.




Hogy Monsanto és Dow Chemical vegyi anyag cég mit sem törődőt a vietnami gyermekekkel, asszonyokkal az, ha nem is érthető meg, de magyarázható a háborús viszonyokkal, de az áldozatok egy nagy száma az amerikai katonák soraiból került ki, akiknek a szemét a két cég aprópénzzel, 180 millió dollárral szúrta ki.

Már aki nem halt a mérgezésbe bele.

Monsanto csak egy cég a sok közül, de ez az egy cég is jó példaképe annak a tendenciának, amellyel szembe kell napi viszonylatban néznünk. Nap,mint nap emberek tömegei betegednek meg rákos, daganatos betegségekben. A WHO, a Világ Egészségügyi Organizációja csak 2000-ben 5.3 millió férfi és 4.7 millió nőt jegyzett be malignant, vagyis rosszindulatú rákos daganatokkal adatbázisába.

Természetesen ez a szám nem mutatja az igazi méreteit a globális rákmegbetegedéseknek, mert a szegényebb országokban nem tartanak átfogó, egészségügyi rekordot és nem jelentik le az esetek nagy részét a WHO felé. A rákbetegségek kutatásának nagy úttörője, az angol Sir Richard Doll volt az első, aki a dohányzás és a rák közötti kapcsolatot bizonyította.

A ma már elhunyt kutató 20 éven keresztül volt a Monsanto fizetett tanácsadója, amely tényt elhallgatta (katt ide). Jó okkal, hiszen Monsanto termékei, mint a tejben található rBGH bizonyítottan rákkeltő tulajdonságokkal rendelkezik. Monsanto mérgeinek nagybani felvásárlói nem csak a szarvasmarha ipar vezetői, hanem egyéb élelmiszertermelő gyárak is.

Ide sorolható a GM Food cég, amely gigantikus mennyiségben vásárol és kever élelmiszereibe a cukorpótló anyagból az Aspartame-ból, amely ugyancsak monsantó termék, és bizonyítottan, ugyancsak rákkeltő. A gyilkosoknak a katonai és politikai izom is besegít, hiszen a kémiai adalékanyagok állami elfogadáshoz szükséges ,,felsőbb vezetés" embereinek, a Monsanto esetében a vállalat élére állított Donald Rumsfeld, késöbbi hadügyminiszer intézkedett. Katt ide.

Ezért, ma már esszük a hormonozott marhahúst, és tejet, az aspartame-al édesített Coca Colát és egyéb üdítőitalokat, amelyek ellen honfitársunk Dr. Pusztai Árpád szólalt fel, mint a GM Food termékeinek ragyogó szakértője (katt ide), a skót Rowett Institute munkatársa. Dr. Pusztai 1998 nyarán egy angol riportmûsorban beszámolt a nézőknek az ételadalékok rákkeltő hatásáról, saját pályafutását törve ezzel derékba.

Tony Blair és Bill Clinton a két monsanto báb Dr. Pusztai szerint azonnal akcióba lendült, hogy a kutatót tönkre tegyék. A riportmûsort követően a Rowett Institute vezető professzora, Phillip James személyesen gratulált Pusztainak, majd másnap lefoglaltatta Pusztai kutatási dokumentumait, feloszlatta Pusztai kutatócsoportját. A kutatócsoport minden tagja állami parancsot kapott, hogy minden kommunikációt szüntesse be Pusztaival, akivel még a saját titkárnője sem mert szóba állni.

A fenyegetéstől még Pusztai felesége sem menekült meg. Tony Blair, Bill Clinton utasítására Pusztai azonnali menesztését kérte a Rowet Institute vezetőjétől, amit maga az angol vezető élelmiszerkutató, Robert Orskov is alátámasztott, mint tanú (katt ide). A gyilkosok nem nyugodtak meg csupán Pusztai menesztésével A bosszúhadjárat csak ezután kezdődött.

Hamarosan egy Pusztaira nézve megalázó cikk jelent meg az Illuminati Royal Society és a Science and Technology szervezetek publikációiban. Pusztai meghurcolása csak egy a sok kutató közül, akik lelkiismeretükre hallgatván, a tömegmérgezés ellen merészelték felemelni a hangjukat. A mai napi egy kutatóról sem tudunk, akinek a karrierje, magánélete ne szenvedett volna végzetes támadást. Közben Monsanto és a többi hasonló cég emberekre ártalmas vegyszert tonnaszámra gyártják az élelmiszerfeldolgozás számára.

Óriási reklámhadjáratot indított Monsanto, hogy a gazdák állataikat beoltsák szarvasmarha hormonnal. Az oltások körülbelül 10 - 25%-os extra tejhozamot biztosítanak, de az állatok egészségének a rovására. Nem ritka, hogy a lefejt tej nagy arányban tartalmat gennyet, miután az állatok tőgye állandó gyulladási állapotából kigyógyulni nem tud.

Az amerikai tejprogram keretében az iskolásgyermekek az ilyen mérgezett tejet fogyasztják az iskolákban. Miután az ilyen tejtermékek sokkal magasabb IGF-1 (Insulin Growth Factor), vagyis mesterséges hormonszinttel rendelkezik, a mell és vastagbél rák előfordulását nagy mértékben fogyasztói között.

Természetesen Monsanto rBGH termke, amelyet Posilac márkanéven forgalmaz, 100 millió dolláros évi forgalmat biztosít a cégnek. A gazdák még csak nem is merészelnek ellent mondani a kémiai óriáscégnek, hiszen a kis termelőket egy tollvonással teheti tönkre a méreggyártó cég.

A termelők kényes helyzetben vannak, hiszen állatállományukat a vegyszer a megnövekedett tejhozammal párhuzamosan tönkre is teszi. A szarvasmarhák tőgyében gennyesedő sebeket okoz a vegyszer, amit az orvostudomány ,,mastitis" néven ismer. A tejbe gennyet, vért, baktériumokat és antibiotikum származékokat ûrit a szervezetük. De a szarvasmarhák élettartama is megrövidül, emésztési betegségekben szenvednek, korcs utódokat hoznak világra.

Ma már bizonyított, hogy a nagy mértékû, az állatoknak beadott antibiotikumok a tejbe, majd a fogyasztókba vándorolva, azok és főleg a gyermekek immunrendszerét gyengítik és antibiotikumokra érzéketlen baktéria törzseket fejlesztenek ki. De maguk az állatok is elviselhetetlen kínokat állnak ki. Sok szarvasmarha egész életét gépekre kötve éli. De az állatok haláluk után is részeseivé vállnak az élelmiszergyártásnak, mivel a döglött állatot ledarálva az amúgy növényevő szarvasmarhák élelmébe keverik, azokat kannibalizmusba kényszerítvén.

De a kimondottan hústermelésre szaporított szarvasmarháknak is csak az állat húshozamának 40%-át használják fel emberi fogyasztásra, a maradékot feldolgozzák takarmány gyanánt. Ma már bizonyított, hogy ez a gyakorlat vezetett a Bovine Spongiform Encephalopathy (BSE) betegséghez, amelyet kerge marha kórként ismerünk és az embere végzetes lehet.

A betegséget egy fehérje a húsban lévő prion okozza. Mind az amerikai, mind az angol kormány próbálja a kapzsiságukból eredő prion epidémiát a szőnyeg alá seperni, de óvatos számítások szerint is évente 100 000 szarvasmarha pusztul el BSE betegségben. Hogy mindez a fogyasztók életét veszélyezteti? Nem számít a haszonra koncentráljunk.

Természetesen csak ha ezen a vonalon megyünk tovább és nem kalandozunk el a környezetromboló vegyszerekhez, a dohányipar szerepéhez, vagy szinte felsorolhatatlan mennyiségû más haszonra történő mérgezésekhez, akkor is követhetjük a mérgezett szarvasmarhák melléktermékeit, amelyek, mint a mezőgazdasági gyomirtók, gombaölők, rovarirtók, rágcsálómérgek, mûtrágyák a talajon keresztül eljutnak más haszonnövényekbe és magába az édesvízkészletekbe is.

Természetesen nem csak ezen az úton kerül pl. Monsantó mérgeinek egy nagy része az édesvízkészletbe. Jól ismert az a tanulmány, amely rámutat Monsantó Illinois állambeli gyáregységére, mint fő környezetszennyezőre. Monsanto Sauget gyáregysége, telephelye, amely PCB (polychlorinated biphenyls ) erősen rákkeltő mérget gyárt, 34 millió pound vegyszert öntött minden lelkiismeret furdalástól mentesen a helyi Mississippi folyóba.

Az ilyen szennyezés eredményeként a lakosságot mérgezve, az elkeseredett áldozatok perbe fogták Monsantot (katt ide) , de különösebb nagymérvû veszteséget a cég nem szenvedett.

Az idáig felsorolt esetek csak a kémiai adalékipar egyetlen apró szegmensére világított rá, egyetlen bûnössel példaképpen. A teljes kép áttekinthetetlenül nagyobb. A mérgezések mértéke felmérhetetlen. Nap, mint nap hatalmas tömegek halnak meg rákos betegségekben, máj és vesebajokban és olyan betegségekben, amelyeket még nem sikerült a mérgekhez kötni a gyilkosok elkeseredett védekezése miatt. De nap, mint nap egyre több adat lát napvilágot a haszonra mérgezés terén.

Természetesen külön fejezet kellene a mérgezőkkel szorosan együttmûködő egészségügyi ipar bûnösségéről is, akik gyermekeket mérgeznek nyugtatószerekkel az iskolákban, és amelyek mint a kullancsok szívják a betegek vérét.

Hazánkban az egészséges gyermekek helyét felváltják az asztmás, allergiás, elhízott és mozgáshiányos társaik, amelyekre a már privatizált kórházak, rendelők fognak lesni, hogy szüleik utolsó nehezen megkeresett forintjait is bekebelezhessék,. Ha közben pusztul a magyar, az a demográfiai mutatók manipulálásán dolgozó ellenségeink fejfájását is enyhíteni fogja.

A mai tömegpusztítás minden idők rekordját döntögeti, és ha ez a mérgezéses haszoneljárás nem vezetne elég gyors és átütő sikerhez, még mindig lehet bombázni, agyonlőni, kikergetni egy népet a hazájából.

Neményi Péter
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felsorolhatatlan, haszonnövényekbe, reklámhadjáratot, teljesítményiről, környezetromboló, szarvasmarháknak, tulajdonságokkal, édesvízkészletbe, profitbevételére, élelmiszerkutató, antibiotikumokra, lelkiismeretükre, kutatócsoportját, iskolásgyermekek, elviselhetetlen, melléktermékeit, modernizálásnak, nyerészkedőknek, immunrendszerét, tömeggyilkosság, bekebelezhessék, vállalkozásában, összefonódásban, kannibalizmusba, polychlorinated, rágcsálómérgek, felmérhetetlen, bebalzsamozott, bosszúhadjárat, encephalopathy, tömeggyilkosok, publikációiban, megbetegedések, kapzsiságukból, hadügyminiszer, antibiotikumok, elmúlt idők, több mint, amerikai kontinensen, tömegek legyilkolása, makedón Alexander, milliós orosz, egyiptomi fáraókkal, agyament tömegek, pénzisten imádói, idegenek nyelvén, üzletek üzlete, erőszakkal történő, tömegek másvilágra, emberi leleményesség, pénzvilág generálisai, tömeggyilkosságba tömörült, Nagy Sándor, Bovine Growth Hormonnak, Orange Agent, Geneva Konvencióban, Hogy Monsanto, Világ Egészségügyi Organizációja, Richard Doll, Donald Rumsfeld, Coca Colát, Pusztai Árpád, Rowett Institute, Tony Blair, Bill Clinton, Phillip James, Rowet Institute, Robert Orskov, Illuminati Royal Society, Közben Monsanto, Insulin Growth Factor, Természetesen Monsanto, Bovine Spongiform Encephalopathy, Monsantó Illinois, Monsanto Sauget, Neményi Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Bella István: Zsoltár  Mindenünk, amink van, amit sze...  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  képre írva  próbáljuk ki az őszinteséget  A fák lelke  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Szép estét  Esti kép  A lelki élet nem arról szól, ....  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Maradék idő  Életművészet  Pillangó  802 esztendeje, 1222. április ...  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Szép estét  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Szent György napi hiedelmek, s...  Beney Zsuzsa - Sirató  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Kellemes esti időtöltést  Életművészet  Ha így haladunk...  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  A Föld napja  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fák lelke  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Beney Zsuzsa  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ébredj 
Bejegyzés Címkék
elmúlt idők, több mint, amerikai kontinensen, tömegek legyilkolása, makedón Alexander, milliós orosz, egyiptomi fáraókkal, agyament tömegek, pénzisten imádói, idegenek nyelvén, üzletek üzlete, erőszakkal történő, tömegek másvilágra, emberi leleményesség, pénzvilág generálisai, tömeggyilkosságba tömörült, korai elődeik, kézben képesek, gyilkosnak megölni, elmúlt évtizedekben, rákos megbetegedések, kevés számú, mérgezett élelmiszerek, élelmiszerből többet, adalékanyagok révén, fogyasztó irányában, folyamatos értékesítést, lassú halálhoz, diétás szalonok, egészségügy szoros, betegségeket kiváltó, időre esik, magyar körházreform, magyar tömeggyilkosság, gyermekét szerető, egészségesnek kikiáltott, korai rákos, tejet említettem, gyilkosok fegyvereit, egyik ilyen, szarvasmarha növekedési, amerikai Monsanto, úgynevezett Orange, amerikai hadsereg, vietnami háborúban, dzsungel fölött, vegyszer dioxint, permetezése emberáldozatokkal, kémiai hadviselést, vietnami gyermekekkel, háborús viszonyokkal, nagy száma, amerikai katonák, mérgezésbe bele, igazi méreteit, szegényebb országokban, esetek nagy, rákbetegségek kutatásának, tejben található, szarvasmarha ipar, cukorpótló anyagból, kémiai adalékanyagok, vállalat élére, hormonozott marhahúst, aspartame-al édesített, skót Rowett, angol riportm&#251, ételadalékok rákkeltő, kutatót tönkre, kutatócsoport minden, saját titkárnője, angol vezető, bosszúhadjárat csak, tömegmérgezés ellen, többi hasonló, gazdák állataikat, oltások körülbelül, állatok egészségének, állatok tőgye, amerikai tejprogram, ilyen mérgezett, ilyen tejtermékek, kémiai óriáscégnek, tollvonással teheti, termelők kényes, megnövekedett tejhozammal, szarvasmarhák tőgyében, orvostudomány &#8222, tejbe gennyet, szarvasmarhák élettartama, nagy mérték&#251, állatoknak beadott, fogyasztókba vándorolva, gyermekek immunrendszerét, állatok haláluk, döglött állatot, amúgy növényevő, kimondottan hústermelésre, állat húshozamának, maradékot feldolgozzák, gyakorlat vezetett, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5313
  • e Hét: 19543
  • e Hónap: 30654
  • e Év: 184150
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.